Sisteme de securitate

Casa ta nu a fost niciodată mai sigură!

sistme de securitate

Activitatea noastră in domeniul sistemelor de securitate a început în urmă cu 11 ani. Din anul 2005, Masters a instalat un număr mare de sisteme de securitate prin care se numără sisteme de alarmare, sisteme de supraveghere video (CCTV) și mai nou sisteme de supraveghere video IP (CCTV IP), sisteme de apelare asistentă și sisteme de control acces.

Instalăm sisteme de securitate pe toată raza Văii Prahovei: Azuga, Breaza, Bușteni, Câmpina, Comarnic, Cornu, Predeal, Sinaia. Nu ezitați să ne contactați!

Sistemele de alarmare pot fi integrate cu cele de supraveghere video astfel încât, în momentul în care sistemul de alarmare detectează o mișcare, sistemul de supraveghere va începe automat înregistrarea imaginilor. Numim acest lucru sistem de securitate integrat.

Sisteme de supraveghere

În decursul a zece ani, firma noastră a reușit să câștige poziția de lider pe linia sistemelor de supraveghere video pe Valea Prahovei, având în prezent instalate peste 60 de sisteme de supraveghere. Pentru referințe, vă rugăm, consultați pagina Referințe.

Oferim soluții pentru vizualizarea imaginilor pe platformă mobile sau desktop. Apple iPhone, Samsung Galaxy, HTC One sau orice alt smartphone îți va reda imaginile de la munte în timp real. De asemenea Mac-ul sau PC-ul tău se vor transforma într-o fereastră către camerele de la munte.

Pe linia sistemelor de supraveghere video Masters recomandă cu încredere Hikvision. De-a lungul timpului, produsele Hikvision ne-au oferit cel mai bun raport calitate / preț.

În cazul unei lucrări / colaborări, Masters se ocupă de toate aprobările necesare (dosar poliție, proiect risc etc.).

Sisteme de alarmare

Cât despre sistemele de alarmare, recomandăm Jablotron.

Referințele către sistemele de securitate instalate pot fi gasite pe Referințe.