Case de marcat fiscale și cântare electronice

În domeniul caselor de marcat fiscale, Masters și-a început activitatea în 1994, odată cu deschiderea firmei. De atunci, Masters este în topul firmelor de vânzări și service pentru case de marcat pe Valea Prahovei.

De 20 de ani lucrăm numai și numai cu casele de marcat Datecs. Acestea ne-au oferit funcționalitate sportită și stabilitate. Din sute de case de marcat vândute, se întorc în service maxim 10 pe an, iar acestea din diferite motive, cum ar fi schimbarea acumulatorilor sau a unor taste.

Un alt avantaj al caselor de marcat Datecs este integrarea acestora cu sisteme POS sau cu programe de retail. Datecs oferă o gamă variată de programe pentru interfațarea caselor de marcat cu calculatorul. În acest caz, casa de marcat devine o simplă imprimantă fiscala pentru tipărirea bonurilor, vănzarea fiind facută direct de pe calculator.

Acum comercializăm și noile case de marcat cu jurnal electronic ce vor fi conectate la serverele ANAF.

Pe lângă casele de marcat, Masters mai comercializează și imprimante fiscale, cântare electronice, etc. Asigurăm service-ul pentru toate produsele pe care le vindem. De asemenea oferim toată gama de consumabile pentru produsele Datecs.

Masters recomandă cu încredere Datecs.